Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nagy sörfelismerés
2024. március 09. írta: Árpa Jankó

A nagy sörfelismerés

csaj.jpeg Egy vaktesztelés során német, osztrák és svájci sörivókkal két különféle csomagolásban ugyan, de ugyanazt a sört kóstoltatták. Az eredmény, mondhatjuk lesújtó. A válaszadók háromnegyede egyértelműen a márkás terméket nevezte jobbnak, míg a diszkont csomagolású, csak a kérdezettek tíz százalékának ízlett jobban – alig akadt, aki felismerte, hogy ugyanazt a sört issza.

Mindez a reklám következménye. Egyre fontosabb szempont – ami alapján az emberek választanak – a marketing. Egy-egy jól felépített reklámkampány az adott időszakra százalékokban kifejezhető növekedéssel járhat az eladásban. A reklámozott termékért az emberek többsége hajlandó többet fizetni, és hajlamos bizalmatlanul szemlélni az olcsóbb terméket. Így a kisebb sörfőzdék, vagy a nagyobb gyárak idénysörei egyre nehezebben jutnak el a fogyasztóhoz: kis mennyiség – drágább termék, amely mögé alig tehető reklámtámogatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr5018349725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása