Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Léböjtkúra sörrel
2024. április 07. írta: Árpa Jankó

Léböjtkúra sörrel

lebojt.jpeg Karcsúnak lenni nemcsak divat, de közismert, hogy a túlsúly növeli a betegségek kockázatát is. A többség persze elsősorban a szépség érdekében kezd fogyókúrába, nem ritkán olyan módszerrel, mely veszélyes az egészségére. Az is természetes, hogy a fogyókúrázók még a sör élvezetétől is megfosztják magukat, abban a hiszemben, hogy a sör hizlal.

Ez tévedés! Sör ugyanis nemhogy hizlal, de az elterjedt előítélettel szemben támogathatja a fogyni vágyók erőfeszítéseit is, mivel mértékletes fogyasztása elősegíti a szervezetben a zsír és a szénhidrát feldolgozását

Így az, aki ellenáll a sör étvágygerjesztő hatásának, annak – persze szigorúan mértékletes fogyasztás mellett – nem kell, hogy lemondjon szenvedélyéről, a sör hatására ugyanis a zsírok hamarabb elégnek és ez végeredményben akár súlycsökkenéshez is vezethet.

Ha már fogyókúra, tegyük kellemessé. Igyunk sört és meglátják a léböjtkúra eredménye kellemes meglepetés lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr9618374317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brumifiu 2024.04.07. 20:17:41

A Merza Gábor is írt egy humorosnak szánt szösszenetet a sör lé böjt kúráról. Szívesen olvasnám újra.
süti beállítások módosítása