Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Staropramen új márkanagykövete
2023. június 11. írta: Árpa Jankó

A Staropramen új márkanagykövete

staropramen.jpgA Molson Coors Beverage Company bejelenti, hogy Orlando Bloom színész és UNICEF jószolgálati nagykövet lesz a Staropramen, a világ első számú prágai sörének új márkanagykövete.

Bloom, aki legközelebb a Sony Pictures augusztus 11-én megjelenő Gran Turismo című és az A24 Varázslók! című filmjeiben lesz látható, idén az új Staropramen tévéreklámban is szerepel. Emellett hamarosan elkezdi a The Cut című bokszolóról szóló thriller forgatását is.

 Az új televíziós spot és a támogató ATL-, média- és közösségi média-tevékenység a prágai sör 150 éves történetére összpontosít, és a Staropramen díjnyertes* "Szakértőktől, szakértőknek" kampányának következő állomása. A kampány középpontjában a Staropramen sör áll, amely hosszú idők óta a világ legigényesebb sörivóit szolgálja ki a világ sörfővárosában, és egy olyan sör, amely szinte egyet jelent a sörfőzési szakértelemmel.

 Az új reklám Prágában játszódik, és Bloom elmondja, hogy milyen különleges kapcsolata van a várossal, hiszen több évig ott élt és dolgozott, és hogyan alakult ki a város igényes sörkultúrája. Bloom bejárja a város néhány ikonikus helyszínét, a napsütötte teraszoktól a földalatti alagutakig, majd a Staropramen sörfőzdében megpróbálja felfedezni Prága leghíresebb sörének titkait.

 Az együttműködéssel kapcsolatban Orlando Bloom elmondta: "Nagyon örülök, hogy egy olyan minőségi terméket képviselhetek, mint a Staropramen. Fontosnak tartom, hogy olyan márkákkal működjünk együtt, amelyek a gyakorlatban is azt csinálják, amiről beszélnek. A Staropramen csapata sokat beszél a minőségről és a szakértelemről, és ha már itt tartunk, ez egy nagyszerű ízvilágú sör, amelyet hihetetlenül tehetséges emberek főznek.”

 "Beleszerettem Prágába, amikor néhány évig ott éltem és dolgoztam. Csodálatos város, tele csodálatos emberekkel, de a sörök terén nehéz a kedvükben járni. A Staropramen már jóval több mint egy évszázada szolgálja ki ezt az igényes közönséget, ami elárulja, hogy mennyire jó."

 Debbie Mack, a Molson Coors sörmárkákért felelős igazgatója elmondta: "Orlando tökéletes partner a Staropramen számára - ő is mestere a szakmának, akárcsak a mi sörfőző mestereink, és mivel több évig Prágában élt, különösen kötődik hozzá. Ismeri a várost, a kultúrát, és ami még fontosabb, tudja, hogy az ottani emberek milyen komolyan veszik a sörüket.”

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr1918144090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása