Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy sorozat vége
2022. március 03. írta: Árpa Jankó

Egy sorozat vége

111.jpgA Call To Arms Brewing „Shirtless Putyin” sorozata 2016-ban debütált, amikor az internet tele volt bizarr képekkel a félmeztelenül lovagló, vagy jeges tóban úszkáló Putyinról. A sorozat egészen addig vicces volt, amíg Putyin nem indított háborút Ukrajna ellen.

A három darabból álló sorozat – a Shirtless Putin Catching Rays, a Shirtless Putin Nuzzling with Dolphins és a Shirtless Putin on Horseback – eredeti célja az volt, hogy az orosz propaganda éles kritikájaként szolgáljon, mostantól azonban a félreértések elkerülése végett a sorozat söreiről eltávolítják Putyin nevét és képét

A sorozat új nevét egyelőre nem közölték, de a Call to Arms együttműködik a Two Six Craft Beer nagykereskedéssel, és a legnépszerűbb Catching Rays Dark Czech Lager minden eladott hatos csomagjából egy dollárt adományoz az UNICEF ukrán gyerekeket támogató alapjának, amíg a jelenlegi képeket hordozó készlet el nem fogy.

 

#beerpress

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr6717770788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.03.03. 16:01:52

Hisztéria. Krím megszállása. Donbaszi harcok. Grúzia elleni háború. Minden rendben és pont az ukrán oligarchia állam miatt kezdődik balhé. Aztán Amerika háborúi után is ugyanez lesz?
Amúgy persze ügyes marketing, haladni kell az árral, meg a korral!

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2022.03.03. 18:19:03

@megamovieboy: Hitbéli kérdéseken nem érdemes vitatkozni. Te ebben hiszel. Passz.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.03.04. 02:15:43

@Árpa Jankó: Ezt a hozzászólást nyugodtan töröld, mert abszolút nem ide tartozik és csak a válaszodra reagálok.
Az elmúlt években elterjedt egy olyan gondolkodásmód, aminél a hitbéli elképzeléseket cáfoló tényeket légből kapott ellenérveknek gondolják a hívek. Gondolatban egyenlővé téve a tényeket és az elképzeléseket. Azonban nyilvánvalónak kellene lennie, hogy a kettő közül éppen az elképzeléseket kellene alátámasztani tényekkel és nem a tényeket támadni elképzelésekkel!
Úgyhogy itt jelzem, én nem írtam semmiféle hitbéli kérdést az előbbi hozzászólásomban. Maradok tisztelettel!

szanisz 2022.03.14. 23:38:26

@megamovieboy:

Szalmabab típusú ervelesi hiba. Senki nem állította, hogy Grúzia megtamadasa vagy a Krím-félsziget megszállása rendben volt, nem gondolom hogy a nyugati média ezeket így tálalta volna, kérlek mutass példákat, hadd okuljunk. Mindazonáltal, a mostani háború nagyobb volumenű és több a halott, mint az általad említettekben összesen. Nézz utána a számoknak, öt perc lesz, és ez nem hitkerdes. És mielőtt Szíriával jönnél : szégyen gyalázat volt az is. De Ukrajna a szomszédunk.. Mindenkit megvisel, amikor olyan kinézetű emberek rohangálnak ki az égő panelekből, mint amilyenek mi vagyunk. Ugyanis az átlagember jobban bele tudja magát képzelni a helyükbe. Úgy látszik persze neked ez sem elég, és hiszterianak nevezed az egész érzelmi viszonyulást. Lelked rajta. Jelzem hogy már profilfotonak is egy olyan arcot választottál, aki tízmilliók számára a szenvedés szimbóluma. Talán nem vagy az Empátia bajnoka, úgy általában sem, jól sejtem?

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.03.15. 07:26:53

@szanisz: Érvelési hibára hivatkozol és előadsz egy hippimentalitású Chewbacca védelmet... :D

szanisz 2022.03.15. 14:18:58

@megamovieboy: hát ha neked "hippimentalitas" hogy szerintem tragédia egyetlen ártatlan civil (gyerek, nő stb) halála a nagy orosz birodalmi álmok miatt, akkor gratulálok. Kérlek, mutasd be a nyugati cikkeket, véleményeket amik a korábbi invaziokat "jóváhagyták". Nem ér a levegőbe pofazni, majd példák nélkül távozni.

szanisz 2022.03.15. 14:24:30

@szanisz: hozzáteszem, ha mindenki rendbenlevonek találta volna a korábbi invaziokat (ahogy írod, ami nem igaz, de fogadjuk elméletben), akkor a probléma nem a mostani "hisztivel" lenne, hanem a korábbi kussolassal. Ha utóbbit állítanad, szvsz lenne részigazsagod, mert pl a szankciókat nem most kellett volna feltekerni.
süti beállítások módosítása