Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Maltgarden – sörök a hordóból
2023. november 22. írta: Árpa Jankó

Maltgarden – sörök a hordóból

maltgarden.jpg

Kołobrzeg ezer éves város, ma a legnagyobb lengyel tengeri gyógyüdülőhely. Itt működik az egyik legütősebb lengyel kézműves sörfőzde a Maltgarden. A sörfőzde elnevezése magyarra fordítva  „malátakert” – és mindent el is követnek, hogy megfeleljenek az elnevezésüknek.

A Maltgarden kiváló sötét söreinek kiemelkedő jellemzői közé tartozik a magas – tíz százalék feletti – alkoholtartalom és az izgalmas ízkombinációk, amelyek gazdag, sűrű és dekadens végtermékeiket jellemzik. Szép példája ennek a hordóban érlelt Maltgarden Gate sorozat.

A sorozat eddig nyolc tagot számlál és valamennyinek az alapja egy imperial stout, amit különféle módokon ízesítenek, de a lényeget minden esetben a hordós érlelés adja, ami olyan hordókban történik, melyekben előtte whiskyt, pontosabban bourbont tároltak. Az eredmény egy csodálatos, sűrű ízbomba, amely olajos sűrűséggel folyik a dobozból a pohárba,  

A sörfőzde 2019- ben alakult tapasztalt sörfőzők kezdeményezésére, és Kołobrzegben találta meg a helyét . Egy hónapnyi üzleti tevékenység után a stoutjuk elnyerte a People's Choice Award-ot a Beer Geek Madness fesztiválon. 

A Maltgardennél minden kifinomult, a termékek ízétől a grafikai tervezésig. A dobozokon és palackokon található címkéik sokszínű, mégis összefüggő és felismerhető egészet alkotnak. A Maltgarden jelenleg az Untappd legjobb értékelésű lengyel sörfőzdéje.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr5118264521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása