Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reload sörfőzde
2023. március 23. írta: Árpa Jankó

Reload sörfőzde

reload.jpg

Gondolta a fene a fotó láttán, hogy a Reload sörfőzde az oroszországi Kemerovóban főzi különleges söreit. A félmilliós város Oroszország ázsiai részén, Nyugat-Szibériában található. Nem gondoljuk, hogy ennek van bármi  jelentősége, de megjegyezzük, hogy Kemerovó testvérvárosa Salgótarján.

A Reload igazi kis miktósörfőzde és egyelőre működik, Szibéria elég messze van a háborús övezetektől. Így továbbra is megkóstolhatnánk a sörfőzde kínálatát a tap roomban, de nem hiszem, hogy most egyszerű lenne kiugrani egy sörre.

Az Old Fashioned egy klasszikus old ale, az illata bogyós. Édes karamell íz, melyet kellemes füves komló egyensúlyoz ki. A sör sűrűsége és erőssége ellenére (ami nem észrevehető) könnyen iható. A Jam Session ízében banán, utóízben eper. Mérsékelten savanykás és frissítő. Egész kellemesen itatja magát. Ez már kevésbé mondható el a Reload Back in…-ről, ami kevésbé emlékeztet sörre, kicsit olyan, mintha  sózott paradicsomlevet innál.

Szerencsére a lezárás már jobban sikerül, a baltic portert némileg az oroszok is magukénak tudják, így aztán értenek is hozzá. Annak, aki kedveli az enyhén édeskés, karamellás, diós ízeket, annak telitalálat a Black Ash-ra keresztelt porter. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr1318076718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása