Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörhorroroszkóp
2010. április 08. írta: Árpa Jankó

Sörhorroroszkóp

Majoros Sándor írása

Vidám történetek, és kocsmai bölcsességek az 1999-ben megjelent kötetben, melyből az alábbi, Sörhorrorszkóp című Majoros Sándor írást ajánljuk erős idegzetű olvasóinknak.

Kos:
Beleütközik néhány sörös-rekeszbe, memóriazavara támad és elfelejti meginni a szokásos söradagját. Pár óra múlva kiszáradá­sos halállal végzi be életét.
 
Bika:
Támadókedvét egy sörpincér mulasztja el. Hiába szólítgatja és hiába prüszköl neki, oda se bagózik. Kiszolgálás nélkül, tanta­luszi kínokat szenvedve sörhalált hal.
 
Ikrek:
A meccsen kipattint egy sörösdobozt, és a mutatóujja beszorul a lyukba. Olyan pontosan illeszkedik, hogy egy cseppet sem tud ki­csorgatni mellette. Reszelősre száradt torokkal üvölti végig a máso­dik félidőt, de mindhiába – senki nem vesz tudomást a szenvedéséről.
 
Rák:
A mértéktelen sörivástól elfelejti a hátrafele haladás technikáját. Úgy megviseli a szégyen, hogy ezentúl csak badacsonyi olasz­rizling csúszik le a torkán.
 
Oroszlán:
Egy sörivó bajnokság; után megcsömörlik a habzó italoktól, és pillanatnyi elmezavarában a vizespohár után nyúl. Csak egy kortyot iszik belőle, de ez untig elég a vízmérgezéshez.
 
Szűz:
Hosszú vívódás után úgy dönt, megpróbálkozik a serivással. Rögtön barnával kísérletezik, ami jóvátehetetlen károkat okoz a szervezetében. Gyomor- és agymosást követően csak kortyon­ként térhet rá a pilseni sörök élvezetére.
 
Mérleg:
Sörhabzsolást követően kétoldali fölfúvódással szállítják be a söreset-sebészeti klinikára, de hiába élete végéig viselni fogja a „pocak” névre keresztelt duzzanatot.
 
Skorpió:
Nyakalva issza sörét, aminek következtében megkapja a fluc­tus delictus nevű betegséget. Sörtelenségre ítélve, sóhajtozva nézi majd azokat a sörkortyolókat, akik komótos lassúsággal, merő élvezetből fogyasztják italukat.
 
Nyilas:
Vedelés közben cigányútra megy neki a sör. Heves krákogással próbál könnyíteni magán, de hiába: a gyomra olyan kemény marad, akár a söröskupak.
 
Bak:
Tányérból kanalazza a sört, ami ellene vall a sörivás nemes egyszerűségének. Közfelkiáltással száműzni fogják a sörivók paradicsomából.
 
Vízöntő:
Sörösüvegen keresztül nézi majd a világot, és egyformán barná­nak látja a Kőbányait meg a csapvizet. Mivel nem meri vállalni a vízivás kockázatát, szomjhalált hal alig karnyújtásnyira az életmentő söröskriglitől.
 
Halak:
Krónikus sörivás-képtelenség, fogja gyötörni. Nem tud kortyin­tani, sem pedig böffenteni. Végül csuklási rohamot kap, és őrjítő gyomorégés közepette söröskorsóba bugyborékolja lelkét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr331903745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása