Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Birra della historia
2015. június 23. írta: Árpa Jankó

Birra della historia

Hogy kerül kapcsolatba Hitler, Sztalin, a Duce és Che? Nos, mindannyian egy olasz sör címkéjén szerepelnek. A Birra della historia sorozat csak címkéjében különböző, a palack tartalma ugyanaz, az egyébként egyáltalán nem izgalmas láger sör, a Menabrea 1846. Így azonban, a csomagolás miatt sokan megveszik azok is, akik egyébként nem tennék.

historia1.jpg

A sörfőzde azonban nem csak forradalmárokban és diktátorokban utazik legújabb sorozatuk az irodalmi nagyságokat vett célba, így került söröscímkére. Virginia Woolf, F. Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway, Mary Shelley, Oscar Wilde és Edgar Allen Poe, életükben valamennyien szoros kapcsolatot ápoltak az alkohollal (is). Megérdemelt hát, hogy ilyen módon is emlékezünk rájuk. Így legalább az arcképükkel megismerkedhetnek azok, akik semmit sem olvastak a fent említett szerzőktől.

historia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr595821894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása