Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörkabát
2022. július 28. írta: Árpa Jankó

Sörkabát

dzseki.jpg

Az craft szlengszótárában a beer jacket – amit mi sörkabátra magyarítottunk – azt a félrevezető érzést írja le, hogy részeg állapotban nem érzünk hideget. A dolog persze egyáltalán nem tréfás, hiszen sok embert becsapott már az az érzés, hogy a sör melegen tartja, és ez még röpködő mínuszokban is működik.

Ne bízz abban, hogy a sok sör télen melegen tart!

Kétségtelen, hogy a piálás hatása lehet egy olyan érzésed, hogy nem fázhatsz, de ne kockáztass, mert csak a piával átitatott agyad trükközik veled megint. És kihűlni nem egy kellemes halál.

– Az az érzés, hogy a tested felmelegszik, amikor iszol, csak illúzió – hangsúlyozza Aaron White, a National Institute of Alkohol Abuse and Alcoholism vezető tudományos tanácsadója. – Az alkohol kitágítja az apró ereket közvetlenül a bőr alatt, így azok gyorsan megtelnek meleg vérrel. Ettől a bőre melegnek vagy melegnek érzi magát, de a testhőmérséklet valójában csökken, ahogy a meleg vér kiáramlik a test magjából.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr6517892779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brumifiu 2022.07.28. 12:05:59

Ez a cikkecske éppen aktuális nyáron +40 fokban.
süti beállítások módosítása