Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Agyfényező sör
2024. március 01. írta: Árpa Jankó

Agyfényező sör

antilop.jpeg

Ki-ki döntse el maga, hogy az alábbi példázat következtetése mennyire helytálló! 

„Egy antilopcsorda csak olyan gyorsan mozoghat, mint a csoport leglassabb és leggyengébb tagja.  Amikor a csordát megtámadják, mindig a leglassabb és leggyengébb egyed esik a támadás áldozatául. Bármennyire is szomorú, de ez az esemény jó hatással van a csorda egészére, mert a gyilkosság után a csorda gyorsabban tud haladni és így több az esélye a támadások ellen.

Az emberi agy is csak olyan gyorsan működhet, mint ahogy azt a leglassabb agysejtek megengedik. Az alkohol fogyasztása megöli az agysejteket, de természetesen először a leglassabb és leggyengébb agysejteket támadja meg. A sörfogyasztás is kiiktatja a leggyengébb agysejteket, így néhány sör után az agy gyorsabb és hatékonyabb működésre lesz képes. Ezért van, hogy sörözés közben egyre okosabbnak érzed magad.”

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr3818343139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása