Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörillatú szappan
2023. december 17. írta: Árpa Jankó

Sörillatú szappan

sorillat.jpeg

Ha április elseje lenne, minden bizonnyal tréfának gondolnánk a sörillatú szappant, hiszen eddig leginkább sörszagról hallottunk. És bizony a sörszagú lehellet, ami árulkodott arról, hogy kocsmában voltunk, nem tartozik a kellemes szagok közé.

Viszont kétségtelen, ha a komló, vagy a maláta kellemes illatára gondolunk, akkor már igazán barátságos illatok jutnak az eszünkbe. Ez vezethette a sörillatú szappan kitalálóit, a Tring Brewery sörfőzőit és Nicky Gordon szappangyártót, amikor megalkották a sörillatú szappant.

A szappan hideg sajtolással készül, és kizárólag növényi olajokból, például shea vajból és olívaolajból készül. Az együttműködés jegyében a szappandarabokat a Tring Brewery sörével, a komló jegyeit idéző ​​Side Pocket for a Toaddal és finom fűszerekkel keverték.

A Side Pocket képeinek középpontjában a sörfőzde kabalája, Mr. Toad, egy játékos kétéltű karakter áll. Nem véletlen, hiszen a Tring csapata a sörszappanból származó nyereséget a Tiggywinkles Wildlife Hospital-nak, a vadon élő állatok jótékonysági szervezetének ajándékozza.

A komlóban természetesen jelenlévő polifenolokról úgy gondolják, hogy segítenek leküzdeni a bőrpírt és irritációt. A sörélesztő antibakteriális szerként működik, amely segíthet a pattanások leküzdésében, mivel gyengéden tisztítja a bőrt. A sörben természetesen előforduló cukrok krémes habot kölcsönöznek a szappannak, így a sörszappanok alkalmasak borotválkozásra és általános tisztításra egyaránt.   

 

.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr7218281215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása