Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kraft legyen veletek!
2018. szeptember 13. írta: Árpa Jankó

A kraft legyen veletek!

_dsc0024.jpg

Anno az első Főzdefeszten, még csak egyetlen kraft sör, Kővári Gergő Grabanca mutatott valamit abból, hogy merre is halad a minőségi sörfőzés a világban. A kínálatot akkoriban mintegy húsz hazai kisüzem választéka jelentette. Ki gondolta volna akkor, hogy hét év elteltével a magyar sörfőzés legfontosabb söreit, néhány fantáziadús, alig kétezer hektoliteres évi kapacitású sörfőzde fogja megfőzni.

Ezeknek a sörfőzdéknek immár negyedik rendezvénye a KR4FT lesz a hétvégén, ahol az eddig megszokott hazai főzdék mellett jönnek sörfőzők a régió országaiból is. Ott lesz a Maglódi úton a román Bereta, az osztrák Bierol, a szerb Dogma és Kabinet, a horvát Nova Ruda, a szlovén Pelicon, a szlovák Unorthodox és a bolgár White Stork. Ezek az itthon alig ismert sörfőzdék valamennyi söre újdonság lesz a hazai sörivók számára.

Már csak ezért is érdemes kilátogatni a Kraft Sörfesztiválra, ahol természetesen ott lesznek a hazai kraftosok – Armando Otchoa, a Balkezes, a Hara&Punk, a Hoptop, a Horizont, a Mad Scientist, a Monyo, a Rothbeer és az Uradalmi Sörmanufaktúra – sörfőzői is.

A sörlista ITT tekinthető meg.

Információk az eseményről: ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr3114235979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása