Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vonyarci tekerés
2012. augusztus 20. írta: Árpa Jankó

Vonyarci tekerés

blonder.jpgEzúton is szeretnék köszönetet mondani Pintér Sándor belügyminiszter úrnak, aki nem tiltaná a félreeső utakon az ittas kerékpározást, és még azt sem véli nagy problémának, ha egyik-másik részeg – másokat nem zavarva – az árokba borul.

Hála a belügyminiszter úr toleranciájának, így felhatalmazása birtokában nyugodt szívvel tekertünk át Keszthelyről Vonyarcvashegyre, hogy a Blonder Sörfőzdében megkóstoljuk Balaton egyetlen sörfőzdéjének világos és a barna sörét.

A tíz kilométert igazán nem megrendítő, de ahhoz a hőségben épp elég, hogy megtétele után mérhetetlen szomjúságot érezzünk. Elsőre egy-egy pohárral kértünk, biztos, ami biztos, hiszen először találkoztunk a sörfőzde söreivel. Hála istennek az óvatosság feleslegesnek bizonyult: egy a házi-sör összes sztereotípiáját meghazudtoló, a magyar világosok minőségi átlagát meghaladó, jó illatú, szép színű világossal és kifejezetten kiváló barnával olthattuk szomjunkat.

Szerencsére van önuralmunk, így kénytelen-kelletlen korlátoztuk fogyasztásunkat, így végül lelkiismeretfurdalás és az árokba borulás veszélye nélkül, félreeső utakon indultunk vissza Keszthelyre. Őszinte örömünkre nem kell sokáig nélkülöznünk a Blonder söröket, mert a hírek szerint Budapesten kaphatóak lesznek a Budavári Sörfesztiválon és a népligeti Szeptemberfeszten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr584721602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2012.08.21. 20:48:49

A sörözőtől 300m a balatoni bringaút, úgyhogy nem is kell ammyira a kertek alatt osonni...
10 napja mi is ott jártunk,és továbbra is nagyon kellemes a hely...

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.08.22. 10:59:19

Ha már mindenki ennyire ismeri a főzdét és a söröket, nem lepnétek meg az adataikkal (esetleg egy logóval, bár azt majdcsak kreálok vhogy a képekből), hogy felvigyem a kezmuvessorok.hu-ra? lilakutyak@indamail.hu
süti beállítások módosítása