Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Isznak-e a nők?
2012. február 28. írta: Árpa Jankó

Isznak-e a nők?

"A nők nálunk épen nem isznak. Külföldön minden kor- s nemzetbeli asszonyok rendszerint isznak sört és bort. Nálunk legfölebb lopva, mert szégyennek tartják. No mert a magyar lány olyan szemérmes, hogy mint Bernáth Gazsi mondá, még a mellét sem meri megmosni.

Pedig bizonyos, hogy sokkal kevesebb volna a vérszegény leány vagy ideges és hiszterikus nő, ha az ideg-izgató kávé és tea kultusza helyett naponkint egy–egy pohár sört vagy kivált vörös bort innának.

Nincs egészségesebb nő az angolnál; pedig, vagyis: mivel egyébként is edző testi nevelés mellett gyermekkorától szokja meg a sör- és borivást. Győzi is az igaz; egy palaczk bordeauxtól még nem áll félre a kontya." (Kecskeméthy Aurél 1899-ben)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr42795935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása