Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyári sörkoktél
2011. július 11. írta: Árpa Jankó

Nyári sörkoktél

mojito_1.jpgEgyes vélemények szerint a sör tradicionális ital, amit a fiatalok kevéssé tartanak izgalmasnak. A tételt látszik igazolni, hogy a sörgyárak is egyre több kevert söritalt dobnak a piacra. Keverni otthon is lehet, én egy búzasörös mojitoval kísérleteztem, melynek elkészítése sem bonyolult.

A három-négy elmorzsolt mentalevelet 3 centiliter lime vagy citromlével, 5 centiliter barna rummal, esetleg egy kanál cukorral sok-sok tört jéggel a shékerben összerázzuk, majd fél liter búzasörrel felöntjük.

Egy dologról azonban nem szabad megfeledkezni. Ha jó koktélt szeretnénk, minőségi alapanyagokkal kell dolgozni, ezért a Borsodi Búza és a rum aromával ízesített ipari szesz egyvelege, nem, hogy feljavítaná a két alapanyag hiányosságait, hanem kiemeli azok silányságát és fogyaszthatatlanná teszi a koktélt.

Én minőségi alapanyagokkal kísérleteztem és az eredményt akár meggyőzőnek is nevezhetném, friss, üdítő, hideg – szóval jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr893056661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2011.07.12. 08:28:07

felvesszük a Nagy Koktélkönyvbe - mondjuk Weizen Fizz néven...
:o]

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2011.07.12. 12:39:34

@pif: :))
egybeírva, kiejtve még jobban hangzik
tessék nyaralni!!
süti beállítások módosítása