Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megmondják a csillagok
2010. szeptember 24. írta: Árpa Jankó

Megmondják a csillagok

Nem kérdéses, a csillagok állása fontos befolyást gyakorol egész életünkre. Miért pont a sör lenne kivétel? Angol tudósok annak alapján végeztek megfigyeléseket, hogy a különféle jegyben születettek, miképp viszonyulnak a sörhöz, mennyit isznak, illetve milyen típusokat kedvelnek.
Most a tanulmány megállapításaiból idézünk néhány figyelemreméltó megállapítást:
A Bak jegyében születettek inkább aszkétikus típusok, ritkán fogyasztanak alkoholt, és a sörök közül ők a könnyebb vagy alkoholmentes sörök legszorgalmasabb fogyasztói.
Némileg hasonlatosak a Szüzek is, bár ők gyakrabban söröznek, de mindig ismerik a mértéket.
Az Oroszlánok ivási szokásairól azt mondhatjuk, hogy a leglelkesebb státuszszimbólum fogyasztók. Szeretik, és élvezettel fogyasztják a legdrágább sörkülönlegességeket, de még a szalonspiccig sem jutnak el szinte soha.
A sportos Nyilasok sörfogyasztását is mértékletesség jellemzi, számukra a sör energiaital, mellyel kitűnően pótolják elvesztett energiáikat.
A Vízöntő egészen más, mindenre kíváncsi, szívesen kóstolgat mindenféle sört, de óvatos duhaj.
A Kosok szeretnek inni, számukra a sör fogyasztása nem elsősorban ínyenckedés, hanem a társasági élet hajtóereje.
A Rákok ezzel szemben igazi ínyencek, a legkülönfélébb sörök rajongói, akik mindig tudják, hogy az alkalomhoz milyen sört válasszanak.
A Bikák az egészséges életmód apostolai, számukra a sör gyógyszer, nem csak belsőleg fogyasztják, de használják, szépségápolásra is.
A Skorpiók sörözési szokásai konzervatívak, elsősorban a testes söröket szeretik, és szívesen hajtanak fel egy-egy korsó barna sört is.
A Halak nem szeretik a sört, jellemzően inkább az erősebb alkoholok kedvelői, de keveset isznak, és olykor lecsúszik egy-egy alkoholmentes sör is.
A Mérleg nevével ellentétes, ha sörről van szó. Sokat és különösebb válogatás nélkül iszik, és bizony elő-elő fordul, hogy felönt a garatra.
Az Ikrek alkalmi ivók és a keserű sörök barátai, az övék az egyetlen olyan csillagkép, melyre jellemző, hogy magában iszik.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr272320072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ogreface 2010.09.24. 14:56:08

Én bika vagyok és amit írsz, az tökéletesen igaz rám! Én például az ivás mellett, hajápolásra is szoktam használni a sört... :)

zoet 2010.09.24. 15:58:21

ejjj... méghogy nem jutok el a szalonspiccig sem... :D

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2010.09.24. 21:26:06

nagyon igaza van a gonoszpókosnak(?)
Ismerem a mértéket, de szeretem az ínyenc söröket, sőt néha fölhajtok egy barnát, és sportolás után is szívesen frissítek sörrel...
Asszem, a Monty Python-t idézve ez az egész is egy "újabb érdekes adat"

www.youtube.com/watch?v=j_TB5QGH-dk

Dulcinea2 2010.09.27. 11:01:03

Hát a Kosokkal egyetértek, de hogy a Bak aszkéta, és leginkább az alkoholmentes sört szörpizné ...hááát, nagyon közeli Bak ismerősöm ezt teljességgel cáfolja...;-)
süti beállítások módosítása