Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Áprilisi tréfa
2022. április 03. írta: Árpa Jankó

Áprilisi tréfa

lindemans.jpg

A világhírú Lindemans sörfőzde munkatársaitól sem áll távol a humor, ezért aztán április elsejére  „megfőzték”  idei vegetariánus sorozatukat. A magunk részéről persze egyáltalán nem vagyunk bizonyosak abban, hogy a répa, a cékla vagy a fokhagyma még sohasem szerepelt egyetlen sörfőzde alapanyagai között sem!

Ha viszont mégsem, akkor talán ötletadónak sem rossz, akárcsak a békésszentandrási Nemzet Aranya, ami egy vörös lagert (füstölt kolbász kenyérrel, 5,6%) amiben a szentandrási kísérletezés, a csabai hagyományok, a gyulai precizitás, a tótkomlósi találékonyság és a szarvasi játékosság találkozik. Békés megye aranya egyértelműen a kolbász és a sör, most pedig a kolbászos sör is felkerült a listára.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr7317796351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása