Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

SheBrew 2022
2022. március 02. írta: Árpa Jankó

SheBrew 2022

shebrew.jpgPortland egyik legeredetibb sörfesztiváljára március 6-án kerül sor. Az idei SheBrew fesztivál a sörkedvelő nők és a női sörfőzők ünnepe, A sörfesztivál és a sör-verseny lehetőség, hogy hangsúlyt kapjon a nők hozzájárulása a kézműves söriparhoz, E téren van még tennivaló, hogy javuljanak a nők mutatói a fehér férfiak által uralt sörszcénában.

A SheBrew-t utoljára 2020 februárjában rendezték meg, ez volt az egyik utolsó sörfesztivál a járvány előtt. Egy év kihagyás után az esemény ismét több mint harminc professzionális sörfőzőnő vesz részt. A Shebrew egy családbarát fesztivál ételekkel, kóstolókkal és szórakoztató műsorokkal, és úgy tűnik, 2022-ben az eddigi legizgalmasabb sörválasztékot kínálja majd.

 

#beerpress

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr5917769900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása