Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kézműves sörökről vidáman
2019. július 26. írta: Árpa Jankó

Kézműves sörökről vidáman

A német Bier-Deluxe sör webshop imigyen láttatja a craft-beer első kóstolására adott reakciókat. Úgy tűnik az intenzív komlózás Németországban is divatba jött! És mernek az első reakcióikon viccelődni!

Talán ez is a baj a hazai krafttal, hogy túlságosan komolyan veszi magát. Kicsit olyan számomra ez, mint amikor huszonöt évvel ezelőtt tátott szájjal csodálkoztunk a borászok hihetetlen szóvirágain, amivel az előző évtizedek tönkretett bor-imidzsét próbálták kipofozni. Mindeközben nem is gondoltuk, hogy egyszer a sörnek is ilyen szakavatott műbírálói lesznek.

Ez persze jó dolog, de az amilyen vaskalapos szigorral fogalmaznak és amennyire humortalanul állnak a dologhoz a legtöbb esetben, az kicsit riasztó egy egyszerű sörivó számára, akárcsak egy tizenötezer forintos sörvacsora.

taste1.jpg

 

taste_4.jpg

 

taste2.jpg

 

taste3.jpg

Vajon milyen sört szemlél ennyire gyanakodva ez az úr?

Az eredeti, teljes sorozatra, plusz videóval ITT bukkantunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr212915281

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Buli van ma éjjel! 2017.10.02. 10:23:47

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Buli van ma éjjel, mindegy, hogy kit kérdezel, itt mindenki magától élvez el. A klassz fiúk itt is sorban állnak, a rossz lányok néha jobbra vágynak! - a Kozmix tudja, Budapest bulinegyede még nem ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása