Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Limitált Radegast
2022. október 13. írta: Árpa Jankó

Limitált Radegast

 kutna.jpg

„Az észak-morva sörgyártóknak és kohászoknak van egy közös pontja. Ők hazafiak, akik büszkék gyökereikre és becsületes munkájukra. A Hutná 15-öt pontosan azért főztük, hogy tisztelegjünk az észak-morva régió kemény kohászati ​​mestersége és ipari gyökerei előtt” 

Ivo Kaňák, a Radegast menedzsere

A Nošoviče-i sörgyárban egy tripla komlós sört főztek Radegast Hutna 15 fantázianéven, hogy ezzel is tisztelegjenek a kemény és becsületes kohászati ​​munka előtt. Ahogy az ózdi kohásznak, úgy Nošovice keserű különlegességének sincs jövője, hiszen az őszi limitált kiadás csak a készlet erejéig elérhető a kiválasztott kiskereskedelmi üzletekben.

A Radegast márka mintha kezdene észrevehetőbbé válni a nagy testvér, a Pilsner Urquell árnyékában. A Hutná 15 a gazdag ízekkel hálálja meg a növekvő népszerűségét. A speciális Radegast Hutná 15 keserűsége 50 IBU egység, eredeti extrakttartalma 15,3 B°

A limitált kiadású Radegast Hutná 15 félliteres palackos változatban kapható. A Billa, az Albert, a Kaufland, a Globus, a Hruška, a Coop, az Enapo és a Makro üzletláncok kiválasztott üzleteiben kapható, a készlet erejéig. Az újdonság a kosik.cz webáruházban is megvásárolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr7417953290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása