Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Para-Kovács Imre: A második és a harmadik sör
2017. december 03. írta: Árpa Jankó

Para-Kovács Imre: A második és a harmadik sör

masodik_es_a_harmadik.jpg

A második és a harmadik sör tulajdonképpen teljesen felesleges. Elegendő lenne a negyedikkel folytatni, de ez matematikai és egyéb összefüggések miatt lehetetlen, ezért hát essünk túl rajtuk.

Te, Nyájas Olvasó, az én okvetetlenkedésem nélkül is tudod, hogy az elsőt követő két sörnek se íze, se bűze, penitencia csupán. melyet azért kell lerónunk, hogy ne kelljen a másnaposság-révület borotva élén tovább bizonytalankodnunk, azaz átsorolhassuk magunkat az előbbiből az utóbbiba. Nem könnyű feladat ez, tekintve azt az egy liter folyadékot, amit magunkba kell öntenünk.

Figyelem! A második és a harmadik sör nem váltható ki bizonyos felesekkel. Az első sör után útelágazáshoz értünk és választanunk kell a gyors lerészegedés és a gazella-lépteken totyogó mámor között. Mivel ezen sajtóorgánum a söré, én az utóbbit részletezem, tehát itt most jobbra kanyarodunk, elmaradnak mögöttünk az asztalra bukó fejek, átülünk egy másik társasághoz és birkózunk a sörökkel.

Második és harmadik sörnek tanácsos olyat választani, amelynek ízét legjobban kedvelnénk, ha éreznénk, mert ilyeténképpen gyorsabban elfogy. Én búzasört iszom citromkarikával, közvetlenül a dobozból. mentesülve ezáltal a korsó súlyától.

Túl vagyunk rajta, a lélek pongyolát húz. Szeretet jő, önzetlen és hazug.

Az ígéretek mostantól fenntartással kezelendők, az aláírások érvénytelenek. Ez a legalkalmasabb idő a kölcsönkérésre: persze, majd megadod, ha tudod, ugyan, nem számít. Milyen szép és milyen igaz, hogy eddig nem vettem észre.

A negyedik sör már tömény.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8813420679

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Van új a pohár alján 2017.12.04. 10:51:23

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: A kulturált alkoholfogyasztás elkötelezett híve - ott a szlogen minden italgyártó címerén. A mennyiségi ivók meg le vannak szarva? Nálunk nincs megkülönböztetés. A Heti sajtó sajtó mindenkihez szól...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása