Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörgyárra fel!
2017. augusztus 30. írta: Merza Gábor

Sörgyárra fel!

dreherfeszt201612.jpg

A sörgyárakban rendezett fesztiválok Európa-szerte népszerűek. Hogy Magyarországon a „Dreherfeszt” az egyetlen, mi is furcsálljuk, hiszen ezen a nyáron sem múlt el hétvége valamilyen sörfesztiválnak nevezett esemény nélkül. Azt azonban mindenképpen állíthatjuk, hogy a Hültl Dezső tervei alapján 1908 és 1912 között épült egykori Haggenmacher sörgyár épületegyüttesénél nagyszerűbb díszletet aligha képzelhetünk el egy sörgyári fesztivál helyszíneként.

Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő „DreherFeszt” alkalmából, szeptember másodikán a sörforrás közvetlen közelében, a sörgyár területén ismerkedhetnek meg a Dreher Sörgyárak – a többes számot a Nagykanizsai Sörgyárnak köszönhetjük – legjobb és legkülönlegesebb söreivel. Így kóstolható lesz a Mozaik Komlós tanksör, a klasszikus Dreher szűretlen változata, a Hidegkomlós Dreher és a Floral névre keresztelt bodzás sör is. A legizgalmasabbnak a Csokoládés Bak bemutatkozása ígérkezik, mely a klasszikus Bak különleges malátákkal főzött változata, a csokoládé keserűségével és édes gyümölcsös aromákkal.

A rendezők idén is rengeteg sörcsappal készülnek az erre az alkalomra épített sörözőkben, a Talentben, a raklapokból felépülő Rocklapban, a Rekesz Pubban és a TankSörBárban. Lesz nagy és kis színpad régi és felfedezésre váró zenekarokkal és lesz főzőház látogatás is, mely évről évre a "DreherFeszt" legnépszerűbb kiegészítő programja.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8312790946

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A máj nem örök 2017.09.05. 14:55:04

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: A máj el van gyötörve, de azok a gyönyörű vesék! A Heti sajtó méregtelenít. Hétszentség'17/35 2017. 08. 28. Hableány az a lány, aki ginre van hangolva: nem habozik megmutatni azt a kultúrát,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása