Készül a finom grillcsirke. Bár megjegyezném, hogy Balog Rudolf 1938-as felvételén a pesti modellek szemmel láthatólag nem igazán tudnak mit kezdeni a nyársakkal. „Akárcsak az ázsiai sztyeppéken, szabad tűzön készül az étel a Kecskemét melletti Bugac-pusztán” – számol be a magyar konyhatechnikáról a National Geographic 1938-ban.
A bejegyzés trackback címe:
https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr635044772
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Ogreface 2013.01.26. 13:35:11
Úgy látom, hogy a lányok Beatrice koncertre készültek és nem sütögetésre, ezért ilyen ügyetlenek.
KL_ 2013.01.28. 08:45:17
Arról van valami infó, hogy ezt mivel fűszerezték 75 évvel ezelőtt?