Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytassa Hrabal!
2012. december 27. írta: Merza Gábor

Folytassa Hrabal!

(A kocsmáros visszaem­lékezett, mikor betört a tizenhármas, egészen a csapokig jutott és amikor elült a por, azt kérdezte a vezetőtől aki még mindig a vil­lamosban volt: – Barátom, a tiz­esből vagy a branikiból csapol­jak? Így ér véget  a Vendéglő a Zöldfához című Hrabal elbeszélés. Alább Merza Gábor folytatását olvashatjátok.)

folytassa.jpg

A Branikiból – válaszolt a villamosvezető –, de azonnal töltse a másik korsót is mert nagyon megszomjaztam erre a nagy ijedtségre. – Nem csodálom – válaszolt a kocsmáros –, ritkán fordul elő, hogy villamossal érkeznek a vendégek. Sajnálják a pénzt a jegy árára, inkább gyalog járnak és pár sörrel többet isznak. És így folytatódott tovább a kedélyes beszélgetés, míg a rendőrök meg nem érkeztek és bilincsbe verve el nem vitték a kissé már kótyagos vezetőt. – Na! Ő sem iszik egy ideig jóféle Branikot – sajnálkozott a kocsmáros.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr304982739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ogreface 2012.12.27. 11:13:38

"Hát megölték a Ferdinándot - mondta a takarítónő Švejk úrnak
...
Švejk belépett a vendéglőbe, és egy sört rendelt a következő megjegyzés kíséretében: - De sötétet, mert máma gyászban áll az egész Bécs is."
süti beállítások módosítása