Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Üdítő édesség?
2012. július 13. írta: Árpa Jankó

Üdítő édesség?

zero.jpg„A Borsodi Friss Citrom ZERO minden fél literéből kihagytunk 2,5 db kockacukrot, így tényleg ZERO lemondással élvezheti bárki a citromos ízesítésű, friss sört.” – értesültünk a Borsodi Sörgyár sajtóközleményéből.

Megtudni viszont nem ezt tudtuk meg, hanem azt, hogy az eredeti Borsodi Friss-hez cukrot is adtak. Mert ugye ha a Coca Colának bevált az üdítő édesség, akkor nyilván a cukorral és (citrom)szörppel feljavított sör is bombasiker lesz a sörre szomjazó, de azt sörszerűsége – értsd komlókeserűsége miatt – nem kedvelő fogyasztóknál.

Úgy látszik mégsem, mert most valaki rájött, hogy a fogyókúrázó hölgyek nyilván nem mertek Borsodi Friss-t inni a 2,5 kockacukor miatt. Majd most bátran isszák a cukormentest! Ami persze távolról sem azt jelenti, hogy nem édes, csak az íz beállításához édesítőszert használnak a cukor helyett.

Pedig az ízesített sör akár jó szomjoltó is lehet, mivel a sörben van elég malátás édesség, hogy citrommal, lime-mal felturbózva akár egy finom üdítőital is készüljön belőle. Így azonban minden csak nem üdítő és nem sör. De legyünk optimisták, hogy a sörgyártók hamarosan rájönnek arra is, hogy a cukor mellett citrom sem szükséges alkotóeleme a sörnek.

Sőt egy talán nagyon távoli jövőben egy ügyes marketing szakember azt is kitalálja majd, hogy a kukoricadara, a rizs és más adalékok sem szükségesek a sör főzéséhez, mindössze maláta, komló, víz és élesztő kell hozzá. Talán akkor majd nem azokat akarják sörrel itatni, akik nem szeretik az ízét, hanem azoknak készül majd sör, akik szeretik az ízét.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr104645984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.07.16. 12:27:00

Szerintem az lenne egy progresszív megoldás, ha azokból, akik nem szeretik az ízét, kinevelnék azt az attitűdöt, hogy ennek ellenére sört kell inni. És akkor lehetne az ezt a szegmenst kiszolgáló termékpalettának találni valami trendi, fiatalos, jövő-orientált nevet, de nekem most az ettől-occsó-bebaszninál jobb nem ugrik be, azt meg nem lehet.

Különleges Sörök Boltja 2013.05.22. 12:02:39

A boltban:
"-A Szent András könnye, és a Kirsch Porter egy-egy gyümölccsel készülő fekete sör.
-Áááá, nem szeretem a radlert..."
Itt a baj!
süti beállítások módosítása