Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörspecialista
2012. február 06. írta: Árpa Jankó

Sörspecialista

A képen látható Löwenbrau kültéri lámpák senkit ne tévesszenek meg! A Ganz utcába most nyílt sörözőben a Sörspecialista nem a Borsodi Sörgyár söreit árusítja, hanem az egykori a Kacsa utcai üzlet választékát.

Mintegy 50 sörgyártó közel 100-féle sörből álló kínálatát, eredeti német, különleges osztrák és hazai kézműves söröket kóstolhatunk kellemes körülmények között.

Van itt minden, amit a német sörgyártók kifőztek: lager, hell, export, dunkel, alt, kölsch, rauchbier, schwarz, zwickl és keller, weizen, dunkelweizen, bock, doppelbock, weizenbock valamint alkalmanként fesztivál- és idénysörök.

Immár nem csak elvitelre lehet vásárolni, hanem meg is kóstolhatók az itt kapható sörök és mindig változó kínálatban csapolva is örömködhetnek az ínyencek a hétfőtől szombatig mindig délben nyitó üzletben, melynek nyitva tartása is meghosszabbodott

Jelenleg csapolt sörök: Kapuziner búzasör, Kulmbacher Eisbock, Hoffstettner Russian Stout és a Dupla Köleses Sör, de rövidesen jön a csobánkai Bitter is.

(Fotó: Merza Gábor)

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr114071113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása