Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bye, bye Guinness
2022. október 14. írta: Árpa Jankó

Bye, bye Guinness

moscow.jpg

„A Guinness elfogyott és egyhamar nem is lesz kapható" – erősíti meg a csapos az angol stílusú White Hart pubban, amely Moszkva központjában, a központi bank mellett áll. 

Itt korábban ezt a sötét sört korsónként 690 rubelért (kb. 4500 forintért koronáért) árulták itt. Amióta azonban az orosz gazdaságot szankciók sújtják, a moszvaiaknak, akik hozzászoktak a külföldi gyártású alkoholok gazdag választékához, meg kell szokniuk az új helyzetet. A sör esetében a hazai gyártást a komlóimport is nehezíti. 

Sem a sör, sem a komló készletek nem végtelenek, bár nem valószínű, hogy karácsonykor a megbízható hazai vodkát – ami soha nem hiánycikk – ne tudnák sörrel kísérni az orosz szesztestvérek, akik többsége nyilván soha nem adott ki egy sörért 690 rubelt. Hiszen ennyi pénzért egy hipermarketben, akár egy üveg vodkát, vagy egy tucat hazai sört is kaphat.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr5317954198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása