Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem is hülyenév
2022. április 08. írta: Árpa Jankó

Nem is hülyenév

twin.jpg

Mikor először hallottam a Twin Pils sörről, azt hittem, hogy ismét egy hülyenév, amit ezúttal a Twin Peaks filmsorozat ihletett. Aztán tovább olvasva a cikket, kiderült, hogy a sör a Minnesota Twins baseball csapat után kapta új nevét,

A Minnesota Twins ugyanis összeállt a Summit Brewinggel és Mark Stutruddal, hogy az idei évtől elhozzák Twins Pilst a Target Fieldre, a csapat stadionjába és remélik, hogy több minnesotai stadion is követi példájukat és helyi sörfőzdék állnak majd össze a helyi csapatokkal, hogy a szurkolok ne csak tucatlágereket ihassanak.

A sör eredetileg Keller Pils néven futott, ami a Summit Brewing kézműves sörfőzde német lágere. Ami mégis különös hangsúlyt ad a névváltoztatásnak az az, hogy ez az első olyan eset, hogy egy csapat stadionjában a nézőknek nem Budweiserrel, vagy Millerrel kell beérniük a meccsek szünetében.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr7817800533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása