Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alkoholmentesen
2019. július 22. írta: Merza Gábor

Alkoholmentesen

merza_gabika.jpg

Az alkoholmentes sör legnagyobb előnye, hogy akármennyit is iszol belőle nem, rúgsz be. Ebben a melegben egy alapos bebaszás az életedbe is kerülhet. Megszédülsz eldőlsz, kifekszel és már kész a baj, főleg, ha mindez közterületen történik, ott még ki is rabolnak, miközben átlépnek rajtad. Ha elhaláloztál, ez utóbbi már mindegy lesz neked.

Az alkoholmentes sör másik nagy előnye, képes vagy több litert is lehajtani egy nap. Ez azért fontos mert az okosok azt tanácsolják, hogy ebben a melegben napi 3-4 liter folyadékot is meg kell inni. Próbáltam már vízzel, de nekem nem megy ebben a mennyiségben. Sörből viszont, még ha alkoholmentes is, sikerülni szokott.

Az alkoholmentes sör férfitársaságok céltáblája volt. Ki ne emlékezne az „első lépés a guminő felé” típusú megjegyzésekre. Kétségtelen, hogy hosszú időnek kellett eltelnie, mire az alkoholmentes sör, legalább ízében elkezdett hasonlítani alkoholtartalmú sörökre. Ez leginkább azóta igaz, amióta különféle módon ízesítik a söröket.

Az alkoholmentes sör valamennyi, minimális alkoholt általában tartalmaz. Ennek ellenére, ne tévesszen meg, ha már a tizedik alkoholmentes sörödet dobod be és egy kis bizsergést érzel az agyadban. Ez placebó-hatás, ami akkor is jelentkezik, ha egyáltalán nincs alkohol a sörben. Sofőröknek azonban nem kell félni, annyi alkoholmentes sört nem tud az átlagember meginni, amit már kimutat a szonda.

Alkoholmentes sört inni jó, mert bár sört iszik az ember, mégis józan marad. Persze ez nem mindenkit lelkesít, hiszen sokan nem az ízéért isszák a sör, hanem azért, hogy leittasodjanak. Vannak olyan is, akik hogy felgyorsítsák a folyamatot, nem átallanak úgy nevezett gyorsítókat, tüskéket, feleseket is magukhoz venni. Oszt jónapot, másnap meg néznek ki a fejükből, hogy mi történt.

Ilyen azokkal a józan életű emberekkel nem fordulhat elő, akik alkoholmentes sört isznak. Frissek és vidámak, sőt egészségesek maradnak, mert a sör összes jó tulajdonságát élvezhetik, a rosszat meg el is felejthetik.

De lehet-e elfelejteni a múlt dévaj italozásait? Vidám baráti társaságok hajnalig tartó dajdajozásait? A kérdés költői. Ezért itt inkább arra keressük a választ, hogy igyunk, vagy ne igyunk alkoholtartalmú, italokat? Ez a konkrét kérdés, választ pedig mindenki, döntse el maga!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr6414975184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the real fogash 2019.07.23. 17:54:14

Tényleg azt gondolod, hogy ezeknek a 0%-os grapefruitos löttyöknek van bármi köze a sörhöz?

Luiz Hemilton 2019.07.24. 08:31:06

Baratom, ha te tudod elvezni az alkoholmentes sor izet, akkor tedd! Nekem megmarad vesztartaleknak.

Benbe · http://www.benbe.hu 2019.07.24. 15:40:37

Az alkoholmentes lötty édes. A sör keserű. Ez egy föloldhatatlan ellentét.

Kuttyantó 2019.07.27. 04:40:42

Aki "igazi sert" iszik, meg nem inná!

L. Svejk 2020.06.08. 12:28:34

Az írás legnagyobb tévedése, hogy az ízesített alkoholmentes sörök azóta még jobbak, hogy ízesítik őket. Nem azóta ugyanolyan vacak löttyök, mint bármelyik cukros üdítő.
süti beállítások módosítása