Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fityisz a sörivóknak
2011. november 18. írta: Árpa Jankó

Fityisz a sörivóknak

Az elsöprő választási győzelem után a FIDESZ-t a Heineken-hez hasonlítottam. Akkor még nem tudtam a választ arra, a kérdésre, hogy „a győzelem után maradt-e esély arra, hogy kialakulhatnak-e a lagerolás során, izgalmas ízek, határozott, ezért nem mindenkinek tetsző kormányzati politika, olyan ami nem tántorítja el a fogyasztókat, hanem párt továbbra is megmarad kegyeikben.”

Ma már pontosan tudom, hogy a laboratóriumban, nem kísérleteztek ki semmit, energiáik és tehetségük a másik sörének fumigálásába merült ki. Még csak régi jól bevált receptekkel sem dolgoztak így aztán természetes, hogy amikor odakerültek az üsthöz semmi újdonsággal nem tudtak szolgálni.

A fogyasztó hiába reménykedett abban, hogy az új irányítással végre valami jót is kifőzhetnek az üzemben. Sajnos nem ez történt. Sőt, nem hogy az ínyencek kedvére nem tudtak tenni, de mint az az elmúlt másfél évben kiderült az amit kotyvasztottak jó esetben is csak a gagyisörök kategóriájába sorolható. Ez pedig csak azok torkán csúszik le, akiknek ha szemrebbenés nélkül dicsérik a terméket, még a saját ízlelőbimbóiknak sem hisznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr933395631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

traktakoma 2011.11.19. 16:40:56

Milyen a FIDESZ-szavazó? Mert a fogyasztás 2/3-a szar core lager!
süti beállítások módosítása