Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rouges IPA Ukrajnáért
2022. március 30. írta: Árpa Jankó

Rouges IPA Ukrajnáért

 putyin.jpeg

A sörfőzők is tiltakoznak Oroszország Ukrajna ellen indított inváziója ellen. A Rogue Ales új söre egy West Coast IPA, melyenek neve is elég sokatmondó: F*#K Putyin. A sör sajnos csak hordóban hozzáférhető, í

Az F*#K Putyin minden Rogue pubban elérhető lesz, a bevétel száz százalékát a Global Giving Ukraine Crisis Relief Fund javára fordítják, amely segít a helyi, megbízható nonprofit szervezeteknek abban, hogy a polgári lakosság hozzájusson az alapvető élelmiszerekhez, egészségügyi szolgáltatásokhoz és sok máshoz.

A képen Dharma Tamm a Rouge Ales fönöke, akinek családja akkor emigrált az Egyesült Államokba, amikor a szovjet Vörös Hadsereg a második világháborúban lerohanta Észtországot.

A Rogue Ales az egyik legrégibb kézműves sörfőzde. 1988-ban alapították. A cég a sörfőzés mellett foglalkozik szeszes italt lepárlással, maga termeli az alapanyagokat és saját hordókat is készít. A Rogue  telephelyei Oregonban és Washingtonban találhatók.

 

 #DrinkersForUkraine

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr2617793153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brumifiu 2022.04.05. 18:55:40

Az oroszok- szovjetek a mult században leigázták Közép-Kelelet Európa összes országát. 1956-ban az egész ország küldte haza a ruszkikat "Russzki pásli damoj" de ők nem mentek és 36 évig még szívták a vérünket. Aki ma Magyarországon szereti az oroszokat és itt nem a kultúrára és emberekre gondolok, azok az igazi internacionalisták-kommunisták-putyinisták. Ezeknek azt kivánom soha többé ne igyanak jó sört, dögöljenek szomjan.

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2022.04.05. 19:39:02

@brumifiu: Nyilván az lenne a normális, ha nagyar sörfőzők is csatlakoznának a mozgalomhoz, de én még ilyet nem hallottam!
süti beállítások módosítása