Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cseh sörök kilencedszer
2016. június 23. írta: Árpa Jankó

Cseh sörök kilencedszer

sorfeszt-logo_9.jpg

Bernard, Budweiser, Černa Hora, Clock, Ferdinand, Holba, Klaster Praha, Kocour, Konrad, Kozel, Krušovice, Litovel, Lobkowicz, Lucky Bastard, Maxmillian, Nova Paka, Opat,Permon, Pernštejn, Pilsner Urquell, Platán, Postřižinské, Primátor, Purkmistr, Rebel, Rohozec, Staropramen, Svijany, Žatec, Zubr és még sokan mások a 9. Budapesti Sörfesztivál főszereplői.

Úgy látszik ez a sorsa a budapesti sörfesztiváloknak: évről évre másutt kerülnek megrendezésre. Ami a Főzdefesztnek a Mikszáth tér, a cseh sörfesztiválnak a Városháza park. Igaz a Főzdefeszt, már "körbeutazta a várost", de a cseh sörök helyét is második éve keresik a szervezők. a tavalyi Szabadság tért helyszín után ezúttal a Hősök tere oldalába költözött a rendezvény. A puding próbája az evés, a sörfesztiválé pedig, hogy a közönség mennyire fogja szeretni. A közönség, amely lássuk be el van látva jobbnál sörökkel a hétköznapokon, főleg a mozgalmasságuk miatt szereti a fesztiválokat.

KORSÓK ÉS POHARAK
Az idei Cseh Sörfesztiválon a standokon műanyagkorsókba csapoljuk a sört. Azok számára, akik ragaszkodnak az üvegpohárhoz, egyrészt biztosítunk lehetőséget, hogy elmossák a saját poharaikat, másrészt árusítani fogunk egyszerű söröskorsókat, melyeket a helyszínen megvásárolhatnak. Sajnos a visszavásárlásra nincs lehetőség. Reméljük, hogy így mindenki olyan eszköz segítségével veheti magához kedvenc cseh sörét, mely számára a legszimpatikusabb!

SÖRÁRAK
Az idei sörfesztiválon a korsó sörök 600, 700, 800 és 900 forintos áron lesznek kaphatók. A korsó űrmértéke természetesen fél liter! Ha pohárral szeretne inni a háromdecis dózis 400, 500 és 600 forintért lesz megvásárolható. Minden pavilonnál lesz lehetőség egy decis kóstolót kérni ez a sör márkájától függetlenül 200 forint. A kóstoláshoz műanyagpoharat adunk.

BELÉPŐRŐL ÉS FIZETÉSRŐL
A 9. Budapesti Cseh Sörfesztiválra a belépés továbbra is ingyenes. A pavilonoknál mindenütt készpénzzel lehet majd fizetni és figyelmi fogunk arra, hogy mindenütt legyen elég váltópénz. A fesztivál területén elhelyezett WC-k használata ingyenes. A Városliget nyilvános WC-i a megszokott árért vehetők majd igénybe. 

Szóval mint a felsorolásból is látják szép lesz a választék, valamennyi főzde több fözettel is itt lesz, lesz kaja is, a belépő ingyenes lesz és a WC-ért sem kell majd fizetni Szóval érdemes lesz kilátogatni június 24 – július 3. között a Hősök tere oldalába, a minden nap 12-24 óra között nyitva tartó fesztiválra!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr618836010

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csehsörfesztügyi beharangozó 2016.06.24. 10:18:06

Kezdődik a Cseh Sörfesztivál. Csehsörfeszt vs. Főzdefeszt A cseh sörfeszt 9. a sorban és a felületes szemlélő emlékezvén arra, hogy két hete a 11. Főzdefeszten kóstolgathattunk magyar kézműves sörcsodákat (meg sörnemcsodákat is, sajna), az hajlamos...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása