Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dublinban a magyar sör a menő
2018. március 22. írta: Árpa Jankó

Dublinban a magyar sör a menő

dublin.jpgIgen! Bizony! A Dublin Craft Cups idei abszolút győztese a Fűtőház Sörfőzde M63 Bulldog névre keresztelt, 8,5 % alkoholtartalmú belga golden ale típusú söre lett. Az alig néhány száz hektoliteres évi kapacitású sörfőzde mozdonyos sörei nem először aratnak sikert a különféle sörversenyeken – itthon és külföldön, egyaránt.

Dublin úgy látszik nagyon fekszik a magyar sörfőzőknek. Tavaly a fődíjat a Horizont Saison Witbier hozta el a és a 2013-óta megrendezett versenyeken – Írországban sem oly rég tört ki a sörforradalom – gyakorlatilag valamennyi versenyeztetett magyar sör valamilyen elismerést szerzett magának és a magyar hazának.

Idén az induló három magyar sörfőzde az alábbi díjakat nyerte. A Fűtőház a fődíj mellett szerzett egy ezüst és két bronzérmet, a Guri egy-egy arany ezüst és bronzéremmel térhetett haza. Örülhettünk Kiss Tamás visszatérésének is, aki két ezüst és két bronz éremmel indította újra a Hopfanatic karrierjét.

A magunk részéről gratulálunk a sikerekhez, melyeket a számtalan kézműves sörök részére kiírt versenyen a magyar sörök elértek! Egy lájkkal, vagy egy kommentben küldött üzenettel ti gratulálhatok az eredményhez! És ha tudja valaki, azt is elárulhatja, hogy hol kaphatók ezek a sörök!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr6813767188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása