Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sok hűhó semmiért
2024. január 08. írta: Árpa Jankó

Sok hűhó semmiért

ures.jpeg

Szerencsékre akadt egy üres asztal a kocsmában, ahova nem egy sörre ugrottunk be, hanem terveink szerint sokra. A szomszéd asztalnál két férfi ült. Ha nem is sok, de még egy-két ujjnyi sör lötyögött a poharuk alján. Ezért váratlan volt, hogy felálltak és távoztak.

Párt perc múlva egy új társaság jelent meg a kocsmában és helyet kerestek. Miután felfedezték az asztalt, a két majdnem üres kriglivel, rövid tanakodás után, úgy döntöttek, hogy az asztal szabad. Leültek. egyikük visszavitte a két poharat, megrendelte a söreiket, majd kényelembe helyezkedtek az asztalnál.

Úgy tiz perc elteltével, a két férfi visszatért és szemrehányóan kérte számon az új társaságot, hogy miért foglalták el a helyüket. Nem látták, hogy még sörük is maradt? Az asztalnál ülők vonakodva átadták a helyet, majd az udvariasság jegyében feltették a kérdést, hogy meghívhatják-e a két férfit egy italra. A bár személyzete, ekkor lépett közbe és felajánlották, hogy a két férfi a bár vendége egy italra. Persze nem csak egy ujjnyira. 

Azt gondoltam, hogy ez bizony átverés, egy korsó ingyen sörért. Mi más lehetne? Ki megy vissza egy kocsmában hagyott kortynyi sörért? Milyen lehet, egy sör íze negyedóra punnyadás után?

És hol lehettek az elmúlt tíz percben? 

Szerintem a szomszéd kocsmában, ahol megittak egy sört. Aztán visszajöttek, mert számítottak a potya piára.

Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr5118298305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása