Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Brno kocsmái 3. (craftbeer edition)
2017. szeptember 05. írta: Zelovich Gábor

Brno kocsmái 3. (craftbeer edition)

Személyes kocsmaajánló

img_20161114_174527.jpg

JBM Brew Lab Pub

Grohova 17, Brno 60200

Pici, nem túl megvilágított hely, ahol csak craftbeer kapható, de abból elég sok. A kínálat széles és gyakran változik: külföldi és local (mármint cseh) sörök egyaránt megtalálhatóak. A témában érdeklődőknek ajánlott hely!

 

Pub U Dvou přátel (Kocsma a két baráthoz)

Dominikánská 11, Brno 61600

Ez is apró, otthonos hely, elvileg két haver-srác nyitotta. Külföldi és cseh sör egyaránt kapható. Jó kedv esetén elég sokáig nyitva szoktak lenni. Itt is értenek a sörhöz, nem vetik meg a hozzáértő közönséget. Kicsit kiesik a városközponttól, de egy estét mindenképp megér!

 

Taproom

Moravské náměstí 629/4, Brno 60200

Központi fekvésének köszönhetően ezt a legkönnyebb megtalálni. Ez is kicsi, kávézó méretű hely, itt a sörlap talán rövidebb, mint a fentebb említett helyeken: általában négy-öt sör kapható maximum. Itt már néha helyi lager (mint a Hauskrecht) is iható, de mindig van egy-két craftbeer is.

 

Hostinec U Tesaře

Grmelova 9, Brno 639 00

www.utesare.cz

Egy igazi külvárosi (pedig nincs messze a központtól), panelek között megbúvó hely, hatalmas kerthelyiséggel rendelkező "békebeli" sörkert/kocsma. Saját sörük van (Tesak), emellett Policka-t és mindig egy-két vendégsört (IPA-t, búzát, barnát, APA-t) kínálnak csapon. Konyhájuk jó, napi menüjük népszerű a környéken. Forgalmas csapszék, jó kiszolgálással.

 

Ochutnávková Pivnice

Lidická 1860/10, Brno 60200

www.ochutnavkovapivnice.cz

Faék egyszerűségű enteriör, viszont elég széles választék várja a betérő szomjas sörisszákat. Általában kétnaponta változik a kínálat, van vagy nyolc csapjuk. Mindenféle craftbeer és minipivovar termék kapható, innen nehéz úgy eljönni, hogy semmit ne találjon magának az ember. A honlapjukon mindig elérhető az éppen aktuális sörkínálat, valamint a már korábban csapolt sörök teljes listája is fellelhető.

 

Zelená Kočka Pivárium

Dvořákova 3, Brno – Střed 602 00

A Zöld Macska trió másik belvárosi tagja, a Brno kocsmái 1-ben megénekelt hely kistestvére. Itt mindig craftbeer és cseh minisörfőzdék termékei kaphatók, kiváló minőségben, az átlagnál talán egy fokkal magasabb áron. Szinte naponta változik a kínálat, érdemes betérni egy ellenőrzésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr1912805640

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lüktet, hasogat, betompul 2017.09.12. 16:07:06

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Nagy mennyiségű alkoholos ital fogyasztásának másnap jelentkező utóhatása a macskajaj. Jaj! Hiába hétfő, nem csak jajveszékelés van a Heti sajtóban. Hétszentség'17/36 2017. 09. 04. Az eső sem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása