Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Guinness rekordok
2013. február 16. írta: Árpa Jankó

Guinness rekordok

guinness.jpg

Mivel a Guinness Rekordok Könyvében egyre gyakrabban kerülnek olyan hülye rekordok, hogy hány gyertyát tud valaki a bajuszán egyensúlyozni vagy hogy percenként hányszor képes beleugrani az alsónadrágjába, esetleg hány szívószálat képes az arcába tömni. Pontosan tudható, hogy ez nem más, mint az idióták pillanatnyi reflektorfénybe kerülésének egyetlen lehetősége.

Eközben a sörgyár által szponzorált könyv nem jegyez olyan csúcsteljesítményeket, mint az egyébként hitelesített kocsmalátogatási világrekord. A hatvankét éves új-zélandi Doug Montgomery országának 1130 kocsmájában fogyasztott már sört.

Mielőtt bárki rosszra gondolna: természetesen a kocsma kifejezés jelen esetben jelen sem bír pejoratív tartalommal – a jobbnál jobb söröket a rekorder egyaránt vidáman gurította le ócska csehókban és előkelő szállodák bárjaiban. Rossz nyelvek mégis megvetően szólnak az öreg szigetlakó teljesítményéről. Holott arról még arról nem is beszéltünk, hogy mindezt, a hazánknál háromszor nagyobb ország 173 településén teljesítette, miközben 3871 mérföldet utazott.

Hosszú ideig szinte bármilyen „leg…” rekordot bejegyeztek a Rekordok könyvébe, amikor azonban elszaporodtak a különféle pohár-, szeg- vagy éppen biciklievéssel(!) kapcsolatos világcsúcsok, szigorúbbá váltak a szerkesztők, és az egészség védelme érdekében egy sor „csúcsteljesítmény” bejegyzését megtagadták. Ezek után nem kellett sokat várni arra sem, hogy az alkoholos italok fogyasztásával kapcsolatos rekordokat is mellőzzék a kiadványból. A kaput az a bejegyeztetni kívánt teljesítmény „tette be”, amely során egy négyfős cseh csapat 12 óra leforgása alatt 81 liter sört fogyasztott el. „Ez nem sport, hanem dőzsölő ivászat!” – utasította el a szerkesztőség a világcsúcs regisztrálását.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr135083023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása