Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

In Brugge
2024. május 15. írta: Árpa Jankó

In Brugge

bruzs.jpg

Néhány hete a belga Brugge-ben a rendőrök megállítottak egy autót, majd előállították a jármű sofőrjét, mert a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A bíróság azonban felmentette a vádlottat, mert az orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy egy igen ritka betegségben, az ún. „auto-brewery-syndroma”-ban (ABS) szenved.

Az emberek nem születnek ABS-sel, de megkaphatják a betegséget, ha már más bélrendszeri betegségük is van. Három orvos is megerősítette, hogy a férfi valóban az ABS-sel kénytelen együtt élni, vagyis olyan betegsége van, amely hatására a szervezet alkoholt termel.

Mielőtt elkezdenének irigykedni, ki kell mindenkit ábrándítanom, ugyanis a férfi az ABS miatt soha nem tapasztalta a részegség, vagy éppenséggel az ittasság tüneteit. Szóval egyelőre marad a hagyományos, szájon át történő alkoholbevitel, ha egy kis zümmögésre vágyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr718405327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása