Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sztrájkoló sörfőzdei munkások
2024. március 04. írta: Árpa Jankó

Sztrájkoló sörfőzdei munkások

sztrajk.jpg

Az Egyesült Államokban a sörfőzdék fejlesztése terén komoly küzdelmek zajlanak. A texasi Fort Worth-i Molson Coors létesítmény dolgozói több mint egy hete sztrájkolnak. Ezen a csütörtökön lejár az Anheuser-Busch 5000 dolgozójának szerződése, akik szintén a Teamsters tagjai. Ha mindkét munkavállaló egy időben sztrájkolna, az hatással lenne az Egyesült Államok sörpiacának 60 százalékát lefedő vállalatokra.

A Molson Coors a második legnagyobb sörfőzde az Egyesült Államokban és a negyedik legnagyobb a világon. A kanadai Molson és a Colorado-i Coors 2005-ös egyesülésének eredményeként a Molson Coors közel száz országban értékesít termékeket, és világszerte tizenhatezer embert foglalkoztat. 2016-ban a Molson Coors megvásárolta a SABMiller amerikai részlegét, és tovább bővült.

A Fort Worth-i sztrájk kezdete óta a Coors vezetősége azzal kérkedik, hogy jól felkészült a munkabeszüntetés kezelésére. Van öt másik sörfőzdéjük, amelyek szükség esetén pótolják a Fort Worth-i  sztrájk miatt kieső mennyiséget és ha szükséges, akár bérelt munkaerőkkel is fenntartják a termelést.

A Coors dolgozóinak fel kell készülniük a céggel vívott ádáz harcra, hiszen Coorsnak története során nem riadt vissza semmilyen eszköztől a sztrájkok leverésében.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr3718345277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása