Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Álláslehetőség Bristolban
2023. március 05. írta: Árpa Jankó

Álláslehetőség Bristolban

allas.jpgA bristoli székhelyű Wiper and True hat pozícióra várja olyanok jelentkezését, akik nőnek vagy nem bináris személynek vallják magukat és szívesen vágeznének a kézműves söriparban munkát.

A Nemzetközi Nőnap (2023. március 8.) előtt a független sörfőzde, a Wiper és a True arra készül, hogy megpróbálja kezelni a söriparban széles körben elismert nemi egyensúlyhiányt, és idén májusban munkatapasztalat-programot szerveznek. A 2022-es sikeres kísérleti program után a bristoli székhelyű csapat most kibővíti a programot, és a vállalkozáson belüli elhelyezések szélesebb választékát kínálja több személy számára.

A három barát által 2012-ben alapított Wiper and True bárki jelentkezését várja, aki nőnek vagy nem bináris személynek vallja magát, és szeretne sörfőzési vagy söripari karriert csinálni. A Wiper és a True mindenki számára elérhetővé kívánja tenni ezt a lehetőséget, és minden elhelyezésért a mindenkinek járó, korrekt bért fizetik.

Ha szükséges, hozzájárulhatnak az utazási költségeihez is a bristoli sörfőzdébe. A csapat szívesen megvitat minden ésszerű módosítást, amelyet meg kell tenni annak érdekében, hogy bárki, akinek akadálymentesítésre van szüksége, élvezhesse az élményt. Valamennyi szakmai gyakorlatra 2023 májusában kerül sor.

 

Az alábbiakban talál részletes információt, beleértve a jelentkezés módját is:

https://www.brewersjournal.info/wiper-and-true-welcoming-work-experience-applicants/.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr4318064244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása