Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tengerbe veszett szerelem
2023. február 22. írta: Árpa Jankó

A tengerbe veszett szerelem

love.jpg– Amikor felkértek a 2023-as Love Lost at Sea címke létrehozására, szülővárosomban, a norvégiai Stavangerben jártam – egy tengerparti városban, ahol az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején a halkonzervgyártás volt a vezető iparág – nyilatkozta Silje Røe Hagland a címke tervezője.

A művész itt talált ihletet, a sirályok rikácsolásában és az emlékeiben felbukkanó emlékről, hogy mennyire reménykedett abban, hogy egy nap talál majd egy palackba rejtett üzenetet, felcsavarva és szépen üvegekbe rejtve, talán épp egy elhagyott szeretőtől.

A Buoy Beer Company terméke, a.Love Lost at Sea – a tengerbe veszett szerelem – egy hordóban tizenkét hónapig érlelt árpabor, melyet minden alkalommal más és más whisky hordójában érleltek  Az idei a hatodik az évente kiadott sörkülönlegességből.

craft_1.jpg

2023-ban a Westward lepárló single-malt whiskys hordói adták aromáikat a Love lost at Sea-nak. A leírások szerint az érlelés melegséget adó bourbon aromát rétegez a Love, Lost at Sea jellegzetes malátaprofiljára. Az árpabor sűrű őrleményét, brit halvány és kristály, csokoládé és különleges pirított maláták a szárított sötét gyümölcsök és karamell csokorát alkotják. Az édes, karamell és mályvacukor ízei pedig egészséges adag oregoni komlóval egyensúlyoznak. Együtt erős, összetett és harmonikus mahagóni színű sört hoznak létre 10%-os ABV-vel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr6518055492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása