Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Grafikus sörtanfolyam
2023. február 19. írta: Árpa Jankó

Grafikus sörtanfolyam

macska.jpgEm Sauter díjnyertes karikaturista nekem nagy kedvencem. Ő a Pints ​​and Panels ® megalkotója, egy nő, aki szereti a sört és a macskákat. Amellett, hogy képzett grafikus, komoly sörszakértő – Advanced Cicerone®, BJCP Certified Beer Judge – számos sörversenyen zsűrizett.

Karikatúrái megjelennek az  All About Beer-ben,  az Alcohol Professor-ban, a Vinepair-ben, a Craft Beer and Brewing és Brewers and Distillers International folyóiratokban is és van egy sorozata a Pellicle-ben a sörgyári macskákról, akik mindig is ádáz ellenségei voltak a rágcsálóknak, amik viszont őszintén rajonganak a különféle gabonákért. 

Szerencsétlenségüre malátákra oly veszélyes rágcsálók, a macskák kedvenc táplálékai közé tartoznak. Nem véletlen tehát, hogy mind a mai napig sok sörfőzde elképzelhetetlenek macskák nélkül.

En Sauter Pints and Panels-e szórakoztató ismeretterjesztés a sörkről, folytatásos képregény a különféle sörtípusokról, alapanyagokról, sör és étel párosításról. Kevés szöveg, sok grafika – minden oldala ajánlható akik egy kicsit is kíváncsiak a sörrel kapcsolatos apróságokra és szeretnének többet tudni a sörről.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr818053118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása