Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Élet, erő, egészség
2023. február 06. írta: Árpa Jankó

Élet, erő, egészség

patika.jpg

Pat elsősorban fürdőjéről nevezetes szlovákiai falu, amin akkor halad keresztül az ember, ha Komáromból Párkány felé viszi az útja.

Pofás kis kocsmája van az út mentén, aminek már csak azért is tiszta szívvel örvendek, mert bizony az ilyen kisebb falusi sörözők Szlovákiában is egyre nehezebben tudják fenntartani működésüket.

Valószínűleg engem sem hozott volna lázba a pati kocsma. Az egy faluval odébbi izsai Artéz csárda teljesen hidegen hagyott, nem úgy a pati patika. Eddig a „hülyenév” műfaj legnagyobb klasszisa számomra a kókai diszkó elnevezése a „Diszkóka” volt az, ami mindent vitt.

Pat kocsmája hasonlóan a Diszkókához, a falu nevében rejlő lehetőséget aknázta ki, már-már tökéletesre módon művelve a névadást.

Patika – ízlelgetem a kocsma nevét. És rögtön eszembe jut, hogy megannyi írás szólt már a sör egészségügyi előnyeiről, és íme egy gyógyszertár ahol recept nélkül kapható a gyógyító erejű sör és persze a kevébé gyógyító más alkoholok is.

Ha arrafelé visz az útjuk, semmiképp ne hagyják ki! A sofőrők számára van kofola is!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr7018042544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása