Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habsburg Hopsburg
2022. december 05. írta: Árpa Jankó

Habsburg Hopsburg

hopsburg.jpg

Olyan söröket főzünk, amelyek nemcsak a legkifinomultabb sörínyencek ízlését elégítik ki, hanem táplálják a lelket és feldobják az elmét a hagyományos katolikus és amerikai hazafias témák oktató és felkavaró feldolgozásaival.

A fenti szöveggel ajánlja söreit a Tridentine Brewing, mely önmeghatározása szerint „katolikus, családi sörfőzde".

A hülyenév versenyünkbe is bátran benevezhetnének a Hopsburg viennájukkal. A bécsi Hofburgra utaló nevet, a „komlóvár” szóviccel egy borostyán színű bécsi ászoksör kapta.

A sör címkéjén Károly osztrák főherceg, a Habsburg-Lotaringiai-ház utolsó uralkodója, 1916 és 1918 között I. Károly néven az Osztrák Császárság utolsó császára és IV. Károly néven Magyarország utolsó királya. Emellett az utolsó cseh és az utolsó Habsburg-Lotaringiai-házból származó horvát király is egyben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr9617995000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása