Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elsötétült képernyők
2022. november 24. írta: Árpa Jankó

Elsötétült képernyők

teve_1.jpgA katari labdarúgó-világbajnokság elleni tiltakozásul szurkolók egy csoportja, manipulált távirányítókkal kapcsolt ki televíziókat párizsi bárokban. A hackerek egy „TV-B-Gone" márkájú eszközt használtak. Az eszköz lehetővé teszi, hogy akár negyvenöt méterről is a elsötétítsék a legkülönfélébb márkájú televíziókat. A távolság elegendő arra, hogy az aktivisták a TV kikapcsolása után felvegyék a nyúlcipőt.

A „Le Parisien” tudósítója elkísérte az egyik aktivistát aki elmondta, hogy az a szándékuk, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, hogy bármennyire szeretjük is a focit, ez a világbajnokság szembe megy mindazzal amit a sport szimbolizálna és a rendezés körül is igen sok gyanús dolog történt, kezdve a korrupciós ügyektől, a vendég-építőmunkások haláláig.

A manipulált távirányítók most még csak a világbajnokság elleni tiltakozáshoz adtak eszközt, de mi lesz, ha használata elterjed és nem csak a világbajnokság idején kapcsolják majd ki velük a bisztrókban, bárokban, sörözőkben működő televíziókat?

Milyen szép is lenne, ha az emeberek, ha már betértek egy pohár italra, beszédbe elegyednének egymással és nem a képernyőt bámulnák a sörözőkben!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8717986614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása