Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Inni, kész rajt!
2022. október 26. írta: Árpa Jankó

Inni, kész rajt!

rtd.jpg

A Distilled Spirits Council of the US nyilvántartása szerint az előre kevert koktélok voltak a leggyorsabban növekvő szeszesital-kategória 2021-ben.

Nyilván valamennyien találkoztak már ezekkel az ún. RTD (ready-to-drink) italokkal, ha máshol nem is, akkor valamelyik szupermarket polcán. A ready to drink magyarul azt jelenti, hogy az italgyártók egy dobozba gyárilag előállítják kedvenc italkeverékünket.

Amerikát már meghódították ezek a RTD koktélok, melyek között megtalálhatók a hard seltzerek, a boros kolák, a fröccsök, a bacardi breezerek, a gin&tonikok – mondhatnánk azt is minden, ami elképzelhető, az kapható. És ez így van rendben!

Végül is az ember nem vihet magával mindenhova szódás szifont, megfelelő poharakat, hűtőtáskát hogy elkészíthesse kedvenc koktélját. Ha éppen a sivatag közepén kíván meg egy spritzert, csak elballag a legközelebbi oázisba és ott biztos talál üzletet, ahol vásárolhat egy jó hideg dobozos Jim Beam&Coca Cola mixet. 

A trendek szerint az RTD koktéloknak van jövőjük, hiszen  megfelelő marketing támogatással minden eladható, akármennyire felesleges és ostoba. Kétségtelenül túl vannak árazva ezek az ivásrakész italok, de ha az ember divatos akar lenni, akkor semmi sem drága. Arról nem is beszélve, hogy még mindig olcsóbb, mintha egy bárban inni valami hasonlót. 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr3117963270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása