Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyenesen Yakimából
2022. szeptember 30. írta: Árpa Jankó

Egyenesen Yakimából

 alaszka.jpg

A szeptemberi komlószezon különleges időszak az Egyesült Államok nyugati partvidékén. A világ minden tájáról érkeznek a sör szerelmesei, hogy megkóstolják a frisskomlós söröket, amelyek csak néhány hétig elérhetők. Yakima a friss komló univerzum központja: az ország komlójának háronegyedét a Yakima-völgyben termesztik.

A hawaii Maui Brewing egy nagyszerű sörfőzde és kiváló sörfőzdék vannak Alaszkában is. Azonban friss komlós sörteddig sem Hawai-on sem Alaszkában nem főztek.

A legtöbb definíció szerint a sörfőzdének a frissen szedett komlót kell huszonnégy órán belül felhasználnia ahhoz, hogy a sör használhassa a „friss komlós” címet. Viszont Yakimából Anchorage-ba eljutni az időkereten belül, bonyolult, ha nem lehetetlen. Kivéve, ha repülővel szállítjuk a friss komlót a távoli célpontokra. Ez történt most is. Az Alaska Air Cargo segítségével a friss komló utat talál a Maui Brewing és az alaszkai 49th State Brewing felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr1117943656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása