Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sírószoba a kocsmában
2022. augusztus 19. írta: Árpa Jankó

Sírószoba a kocsmában

siroszoba.jpg

Az emberek már évszázadok óta használják fájdalmuk csillapítására az alkoholt, aminek egyik fontos hatása, hogy könnyebben kisírja magából az ember a bánatát.

Nem véletlen, hogy az angliai kocsmákban már régóta ismerik a sírószoba fogalmát. Ezek számtalan pubban megtalálhatók voltak. A sírószoba az ivó helyiségétől, a gyóntatófülkékhez hasonlóan van elkülönítve. Itt lehetőség van a szerelmi csalódás, a munkahely elvesztése vagy a szeretettek elhunyta felett érzett fájdalmat kisírni magunkból.

A sírófülke berendezés mindösze egy – többnyire kisebb – asztalból és egy-két székből áll. Vagyis lehet sírdogálni magányosan, de akár társaságban is, függően attól, hogy kinek mi jelenti inkább a megnyugvást.

A sírószobában búslakodó  vendéghez természetesen csak a pincér léphet be, aki gondoskodik arról, hogy az asztalon mindig legyen a fájdalmat enyhítő sör, mivel a sírószoba itala természetesen ez, hiszen a cél nem a brutális berúgás, hanem a sírással a feszültség kiadása.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr417911585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása