Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Great American Beer Festival
2022. június 05. írta: Árpa Jankó

Great American Beer Festival

gabf.jpg

Negyven éve, 1982-ben rendezték meg az első Great American Beer Festivalt (GABF) a boulderi Harvest House Hotelben. Akkoriban azért annyira nem szolgált még rá a Nagy Amerikai Sörfesztivál  a „nagy” jellzőre, hiszen „mindössze” huszonnégy sörfőzde negyvenhét sörét kínálták a mintegy nyolcszáz, jegyet váltó érdeklődőnek.

A fesztivál 1984-ben Denverbe költözött, először a Currigan Hallba, később és a Merchandise Martba, majd 2000-ben a Colorado Convention Centerbe, ami azóta is a fesztivál színhelye. Idővel aztán valóban Amerika legnagyobb sörfesztiválja lett. A résztvevő sörfőzdék és a látogatottság is exponenciálisan nőtt. A járvány előtti utolsót 2019-ben, már hatvanezer látogató kereste fel és ők több mint nyolcszáz sörfőzde söreiből válogathattak.

A Colorado Kongresszusi Központ átépítés alatt áll, így az idei a legutóbbi nyilvános fesztivál méretének kétharmada lesz, de még így is háromszázötvenezer négyzetméteren – azaz hat futballpályányi területen – ünnepelhet az a negyvenezer sörkedvelő, aki hozzájut a korlátozott számban kapható jegyek egyikéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr4817849033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása