A japán rizssörökhöz – hasonlóan mint bizonyos amerikai lágerek esetében – nagy arányban malátázatlan gabonát adnak a malátázott árpához. A rizsláger esetében természetesen kizárólag rizst használnak az árpamaláta mellett. Az eredmény egy ultra világos színű, letisztult ízprofilú sör, amely némi maradék édességet is kiegyensúlyozhat a komló finom jegyeivel. Gyakori a magasabb szénsavtartalom, valamint a szárazabb, frissítő végeredmény.
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.