A japán rizssörökhöz – hasonlóan mint bizonyos amerikai lágerek esetében – nagy arányban malátázatlan gabonát adnak a malátázott árpához. A rizsláger esetében természetesen kizárólag rizst használnak az árpamaláta mellett. Az eredmény egy ultra világos színű, letisztult ízprofilú sör, amely némi maradék édességet is kiegyensúlyozhat a komló finom jegyeivel. Gyakori a magasabb szénsavtartalom, valamint a szárazabb, frissítő végeredmény.
A bejegyzés trackback címe:
https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8417809871
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.