Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egészségesen
2022. április 11. írta: Árpa Jankó

Egészségesen

friss.jpg

A Borsodi Sörgyár új, alacsony kalóriatartalmú, alkoholmentes termékekkel bővíti Borsodi Friss portfólióját.

A görögdinnye-eper és ananász-lime ízű, 0,0%-os alkoholmentes termékek már elérhetők a boltok polcain.

A Borsodi Sörgyár több mint 11 évvel ezelőtt tette elérhetővé az első hazai ízesített sört, a Borsodi Frisst, ami azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

A magam részéről semmi kifogásom az alkoholmentes sörök ellen, de ha már valamilyen oknál fogva nem ihatom sört, akkor inkább a vízet választom. Hogy miért született meg az alkoholmentes sör nem tudom, de nehezen tudom elképzelni, hogy erre tömeges vásárlói igény lett volna. Inkább gyanítom, hogy az egészségfasiszták éreztek késztetést, hogy megfosszák a sörivókat italuk okozta mámortól.

Egy pillanatig sem gondoltam, hogy az akoholmentes sör az első lépés a guminő felé, ahogy arra sem gondoltam, hogy nincs megállás, a sörgyárak sorra rukkolnak elő a különféle alkoholmentes-ízesített sörökkel. Pedig ez történt. Igaz elég szánalmas dolog egy mangó-maracuja ízesítésű, kiherélt sörszerűséget sörnek nevezni, még akkor is, ha tényleg a szerencsétlen üdítőital valaha sör is volt.

Megjegyzem, hogy ezek a ízesített malátabambik alkalmasint még jóízűek is lehetnek.És ebből a szempontból igazán jó kiss üdítő a borsodiak új terméke, amit jól lehűtve különösebb gond nélkül meg lehet inni. 

Nincs is semmi kifogásom a különféle frissítő alkoholmentes italok ellen, de könyörgöm nevezzük nevén a gyereket. Ezek az italok ugyanis karakterükben olyan messze állnak a sör fogalmától, mint nemváltásra várakozó óvódások az átalakítástól. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr7717802995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása